VELKOMMEN TIL MIN STRIKKE-SIDEAnnette 300a

 

Her har du mulighed for at se hvad jeg arbejder med lige for tiden.

 

Der vil blive skrevet lidt om nye bogudgivelser, måske også om processen dertil. Inspiration, glæder og måske en enkelt dilemma kan der også blive skrevet lidt om.

Jeg anbefaler at du tjekker rettelser før du begynder på en af mine strikkeopskifter.
Rettelser vil blive lagt ind under den enkelte bog, så hurtigt som muligt.

 

God fornøjelse med strikketøjet

Annette Danielsen

svanen

 

31-12-2011

 

Jeg er i fuld sving med nye bøger. I marts udkommer udover min booklet SOMMERSTRIK også en bog med børnemodeller: I MIN MOSTERS HUS. 

Jeg arbejder lige nu med en bog til kvinder fra str 44 til 54. Bogen kommer formentlig til at hedde STRIK I STOR STIL og skal udgives til september.

Jeg er i gang med  den sidste model - skal lige have en krave til at sidde ordentligt.

 

I bogen kommer der 10 jakker, 1 bluse og 1 tørklæde. Langt de fleste af modellerne kan strikkes i 3 faconer: A-facon, lige-ned-facon eller taljeret. Man vælger facon før start. Jeg har arbejdet med lodrette linjer i designet. De fleste modeller har kuppelærmer og brystindsnit så pasformen er i orden. 

Modellerne er i 3 størrelser. Str 44/46, 48/50 og 52/54.

 

TESTSTRIKKER SØGES

Hvis du bruger str 52/54 og har lyst til at tyvstarte strikningen allerede nu, vil jeg meget gerne have en mail fra dig. Gå til KONTAKT og send mig en mail.

Du skal på spejderære love, at du spiser opskriften, når du er færdig med at strikke - opskriften må under ingen omstændighed kommer i omløb - hverken på nettet eller i dit nabolag. Jeg kan ikke betale dig noget - ej heller forære dig garn. Du køber selv garnet og strikker til eget brug. Jeg vil bare frygtelig gerne have tilbagemelding på evt fejl.

 

 

 

 

Sanghæfte

Hent her

FORHANDLERLISTE

Se mere her

Strik sammen -
hver for sig.

IMG 7412

Køb den her

"Rettelser se her"

 

facebook

 Nu også på Facebook

Nyhedsbrev

Tilmeld dig, mit Nyhedsbrev

En Hjertesag - forside