VELKOMMEN TIL MIN STRIKKE-SIDEAnnette 300a

 

Her har du mulighed for at se hvad jeg arbejder med lige for tiden.

 

Der vil blive skrevet lidt om nye bogudgivelser, måske også om processen dertil. Inspiration, glæder og måske en enkelt dilemma kan der også blive skrevet lidt om.

Jeg anbefaler at du tjekker rettelser før du begynder på en af mine strikkeopskifter.
Rettelser vil blive lagt ind under den enkelte bog, så hurtigt som muligt.

 

God fornøjelse med strikketøjet

Annette Danielsen

 
tsestrik 006

22-04-2012


Nu vover jeg et øje -
og måske også lidt mere end det.

 

Jeg er gennem længere tid blevet spurgt, om jeg kunne tænke mig at lave en bog til piger i alderen fra 10 år og op. Jeg har helt stål-fast sagt NEJ. Et sådan projekt hænger ikke tidsmæssigt sammen. Det tager et års tid at lave en bog - nogle gange længere tid end det. Og det tager et kvarter for en teenage-pige at skifte mening - nogle gange kortere tid end det. De to ting hænger slet ikke sammen. Men ..... man har vel et standpunk til man tager et nyt !

 

Jeg har strikket 7 modeller, med lidt skelen til, hvad jeg tror pige-børn kan li´. Men først og fremmest har jeg strikket nogle modeller, som jeg selv synes om. Så kører det altså bedst på strikkepindene.

Lidt længere oppe af vejen bor Sofie. Hun var en af mine børnemodeller fra HØNSEFØDDER & GULERØDDER. Nu er hun 6 år ældre og er i målgruppen for TØSESTRIK.

 

Sofie har med et kæmpe smil og stor tålmodighed prøvet modellerne for mig. Og ikke mindst har hun været meget klar på at give sit besyv med: "3 cm længere her - 5 cm kortere der. Og så vil jeg gerne have en båd-udskæring".

 

Det er fantastisk med en hjælpe-designer. For hvad ved jeg, en mor til drenge, om pigers tøj-smag?

Hurra for naboernes børn

Sanghæfte

Hent her

FORHANDLERLISTE

Se mere her

Strik sammen -
hver for sig.

IMG 7412

Køb den her

"Rettelser se her"

 

facebook

 Nu også på Facebook

Nyhedsbrev

Tilmeld dig, mit Nyhedsbrev

En Hjertesag - forside