VELKOMMEN TIL MIN STRIKKE-SIDEAnnette 300a

 

Her har du mulighed for at se hvad jeg arbejder med lige for tiden.

 

Der vil blive skrevet lidt om nye bogudgivelser, måske også om processen dertil. Inspiration, glæder og måske en enkelt dilemma kan der også blive skrevet lidt om.

Jeg anbefaler at du tjekker rettelser før du begynder på en af mine strikkeopskifter.
Rettelser vil blive lagt ind under den enkelte bog, så hurtigt som muligt.

 

God fornøjelse med strikketøjet

Annette Danielsen

 

29-02-2012

 

a 010

Jeg har som køerne der har stået på stald hele vinteren og nu bliver sat på græs igen - måske hopper jeg knap så meget, men jeg er lige så glad som køerne for at komme ud i det fri igen.

Det har været en skøn lang pause, jeg havde brug for den, men nu er jeg på banen igen for fuld kraft. Pas på derude - måske ses vi.....

Forårs-sæsonen blev skudt igang i Århus på Store Strikkedag hos Tøndering, hvor jeg fik lov at slutte dagen af med at vise hvad jeg har på beding i 2012.

Store strikkedag er altid en særlig begivenhed, fordi jeg står sammen med mine tidligere kollegaer fra ISAGER. Denne gang var særlig SÆRLIG. Jeg er pavestolt over at stå sammen med Charlotte, Susie, Helga, Tine og Lone, der alle har udgivet booklets inden for de sidste 2 måneder. Godt gået Piger.

Siden Store Strikkedag har jeg været  i Vojens og i Holbæk. Det er dejligt at være på landevejen igen. Og det er dejligt at møde jer, der er lige så "nørdet" med strik som jeg selv er. Tak fordi I møder trofast op.

 

 

 

Sanghæfte

Hent her

FORHANDLERLISTE

Se mere her

Strik sammen -
hver for sig.

IMG 7412

Køb den her

"Rettelser se her"

 

facebook

 Nu også på Facebook

Nyhedsbrev

Tilmeld dig, mit Nyhedsbrev

En Hjertesag - forside