VELKOMMEN TIL MIN STRIKKE-SIDEAnnette 300a

 

Her har du mulighed for at se hvad jeg arbejder med lige for tiden.

 

Der vil blive skrevet lidt om nye bogudgivelser, måske også om processen dertil. Inspiration, glæder og måske en enkelt dilemma kan der også blive skrevet lidt om.

Jeg anbefaler at du tjekker rettelser før du begynder på en af mine strikkeopskifter.
Rettelser vil blive lagt ind under den enkelte bog, så hurtigt som muligt.

 

God fornøjelse med strikketøjet

Annette Danielsen


22 November 2012

sidste undervisningJeg husker, da jeg var barn og undrende lyttede til voksne, der undrede sig over at tiden gik så hurtigt. Det forstod jeg ikke en brik af - jeg syntes der var uendelig længe til jul - uendelig længe til min fødslesdag - uendelig længe til alt muligt.

Men nu er det mig der med undren tænker - hvor blev tiden af? Det var da lige i forgårs at vi gik rundt i klip-klapperne og svedte.
Efteråret er smuttet mellem fingerne på mig. Jeg har prøvet at registreret den med tal: Jeg har pakket min bil til undervisning eller foredrag 15 gange - og pakket den ud igen lige så mange gange. Jeg har undervist ca 750 glade strikkere rundt omkring i landet - jeg har kørt ca 3000 km for at komme ud til jer. Jeg har udgivet en bog og en booklet. Jeg har stået bag 3 andre udgivelser - den fjerde kommer om en uge.

Der er måske alligevel gået mere end et split-sekund siden vi stod i klip-klapperne.

Efterårets sidste undervisningsmateriale ligger klar til undervisning i Middelfart på tirsdag. Når denne stak papirer er delt ud, går jeg glad i vinter-hi med strikkepinde og lommeregner. Hvis I kommer forbi vil I kunne møde mig med morgenhår og jogingbukser - jeg vil gerne advare, det er ikke noget kønt syn.....

Jeg vil sidde og arbejde på nye bøger og booklets. Der er skægge projekter i støbeskeen - nogle er undervejs - andre er stadig i mine drømme.

Til januar er jeg klar igen - pakker bilen og kører rundt i kongeriget med 110 strikmodeller i bilen og måske lidt chokolade i handskerummet til turen hjem.

Sanghæfte

Hent her

FORHANDLERLISTE

Se mere her

Strik sammen -
hver for sig.

IMG 7412

Køb den her

"Rettelser se her"

 

facebook

 Nu også på Facebook

Nyhedsbrev

Tilmeld dig, mit Nyhedsbrev

En Hjertesag - forside