VELKOMMEN TIL MIN STRIKKE-SIDEAnnette 300a

 

Her har du mulighed for at se hvad jeg arbejder med lige for tiden.

 

Der vil blive skrevet lidt om nye bogudgivelser, måske også om processen dertil. Inspiration, glæder og måske en enkelt dilemma kan der også blive skrevet lidt om.

Jeg anbefaler at du tjekker rettelser før du begynder på en af mine strikkeopskifter.
Rettelser vil blive lagt ind under den enkelte bog, så hurtigt som muligt.

 

God fornøjelse med strikketøjet

Annette Danielsen

 

16-03-2012

 

sommerstrik-forsideLad os håbe, at foråret kom i dag sammen med min nye booklet SOMMERSTRIK.
8 modeller er der i bookletten - alle tænkt med det lune vejr forude. Flere af modellerne kan nu sagtens bruges med en T-shirt indenunder. Bomuld og Viscolin kan også skiftes ud med uld, så sommermodellerne bliver lune og lidt mere vinterlige, hvis du hellere vil det.
Jeg håber I finder SOMMERSTRIK hos jeres lokale strikkebutik - alternativt kan den købes på nettet flere forskellige steder.
Charlotte Tøndering har i eftermiddags holdt Fredagsbar i sin butik i Århus, for at fejre både foråret og min booklet. Det er en dejlig chance for mig for at møde venner, kunder og kollegaer over strikkesnak og et lille glas vin. Tusind tak til jer der mødte op og tusind tak for de flotte ord SOMMERSTRIK fik med på vejen. Det varmer et gammelt strikkehjerte.
Nu skal modellerne fra SOMMERSTRIK på bøjler og med i bilen rundt på landevejene sammen med mit strikke-cirkus. Min lille strikke-panda-bil er ved at revne af strikmodeller og bøger. Den er fyldt op til bristepunktet. Enten skal jeg stopppe med at lave bøger eller overveje en større bil....... Det valg bliver vist ikke så svært.

Du kan ser min nye booklet SOMMERSTRIK her.

Sanghæfte

Hent her

FORHANDLERLISTE

Se mere her

Strik sammen -
hver for sig.

IMG 7412

Køb den her

"Rettelser se her"

 

facebook

 Nu også på Facebook

Nyhedsbrev

Tilmeld dig, mit Nyhedsbrev

En Hjertesag - forside