VELKOMMEN TIL MIN STRIKKE-SIDEAnnette 300a

 

Her har du mulighed for at se hvad jeg arbejder med lige for tiden.

 

Der vil blive skrevet lidt om nye bogudgivelser, måske også om processen dertil. Inspiration, glæder og måske en enkelt dilemma kan der også blive skrevet lidt om.

Jeg anbefaler at du tjekker rettelser før du begynder på en af mine strikkeopskifter.
Rettelser vil blive lagt ind under den enkelte bog, så hurtigt som muligt.

 

God fornøjelse med strikketøjet

Annette Danielsen

 

16-02-2012

 

4 projekter paa samme tid

Jeg har altid kun gang i 1 strikketøj. Jeg ved godt, at mange af jer har flere projekter kørende på samme tid: strikketøj til "TV", strikketøj til "snak" og strikketøj til "fordybelse".

Hvis jeg skal kunne navigere rundt i beregningerne, skal jeg kunne fordybe mig 100% i det arbejde, jeg strikker på, og så går det ikke at have 3 beregninger kørende oppe i kraniet.

Jeg monterer og vasker også altid (eller næsten altid), før jeg går videre til næste projekt - så er jeg helt færdig og kan lægge det på hylden.


De perioder, hvor der "bare" skal strikkes, bruger jeg så til at sidde og tænke på nye designs, nye undervisningsmaterialer eller får gode ideer til de næste bøger. Lydbøger og TV fungerer fint sammen med strikketøj.

 

Men så sker det aligevel nogle gange, at jeg har flere projekter igang. Lige nu er det da helt  ekstremt. 

1. Jeg har et hemmeligt gråt projekt, som jeg begyndte på før min vinterferie, men som skulle blive hjemme. Det er halv færdigt.

2. Så er der den brune cardigan med snoninger og prikkede ærmer til bogen med de store størrelser. Den blev færdig på vinterferien, men blev ikke monteret.

3. På vinterferien begyndte jeg på den carryfarvede hemmelighed med de små "hul-snoninger". Den er sjov at strikke, men jeg blev ikke færdig.

4. På vej hjem i flyveren kom jeg så i tanke om denne sindsyge beregning til det hvide projekt. Jeg var bare nød til at prøve det af med det samme for at se om lommeregneren havde talt sandt - det havde den......

 

Jeg ved, at jeg bliver stresset af at have flere ting i gang på samme tid - så nu skal der lukkes huller. I dag monterer jeg og bliver færdig med det hvide projekt. I næste uge kan jeg få den grå hemmelighed og den carryfarvede hemmelighed færdig. Så er der rent bord igen. Jeg har nemlig en ny ide oppe i kasketten, der lige skal prøves af.

Sanghæfte

Hent her

FORHANDLERLISTE

Se mere her

Strik sammen -
hver for sig.

IMG 7412

Køb den her

"Rettelser se her"

 

facebook

 Nu også på Facebook

Nyhedsbrev

Tilmeld dig, mit Nyhedsbrev

En Hjertesag - forside