VELKOMMEN TIL MIN STRIKKE-SIDEAnnette 300a

 

Her har du mulighed for at se hvad jeg arbejder med lige for tiden.

 

Der vil blive skrevet lidt om nye bogudgivelser, måske også om processen dertil. Inspiration, glæder og måske en enkelt dilemma kan der også blive skrevet lidt om.

Jeg anbefaler at du tjekker rettelser før du begynder på en af mine strikkeopskifter.
Rettelser vil blive lagt ind under den enkelte bog, så hurtigt som muligt.

 

God fornøjelse med strikketøjet

Annette Danielsen


12 December 2012

meget maerkeligt 001Her ser I en jakke på vej i skraldespanden........

Der er såmænd ikke noget galt med desinet - ej heller med pasformen, men der sker det meget mærkelige at ryggen drejer helt vild. Tro mig, jeg har trukket i den. Men det er så meget at det ikke går.

Jakken er strikket frem og tilbage i Tvinni og Highland fra Isager. Jeg ved at de 2 kvaliteter ikke drejer. Det er virkelig et mysterie for mig.

Jeg forsøgte at ændre på gobelinteknikken - den der samler ternene i siderne. Måske ville det ændre noget, hvis jeg hver anden gang snoede modsatte vej -- det hjalp intet.

Jeg nærstuderede mit strik og må nok erkende at strukturen i den dobbelt-høje perlestrik gør at strikket "falder sammen" til den ene side. Men det undrer mig stadig.

Nu er løsningen, at istedet for 1r - 1vr over 2 pinde så strikker jeg 3r - 3vr over 4 pinde. Det bliver rigtig flot. Udtrykket er mere roligt og det står snor-lige i rækkerne.

Jakken kommer til at hedde RYGMÆRKER - og bliver udgivet i min næste booklet her til marts: STRIK MED STUMPER. Den indeholder 6 modeller hvor man kan få brugt nogle af sine rester.

Jeg kan ikke lide at bøvle ret meget med en model - så lægger jeg den til side. De bedste modeller er som regel dem der bare kommer dumpende ud af ærmet.

Nu kører det igen. Strikkepindene gløder og jeg er fornøjet.

Sanghæfte

Hent her

FORHANDLERLISTE

Se mere her

Strik sammen -
hver for sig.

IMG 7412

Køb den her

"Rettelser se her"

 

facebook

 Nu også på Facebook

Nyhedsbrev

Tilmeld dig, mit Nyhedsbrev

En Hjertesag - forside