VELKOMMEN TIL MIN STRIKKE-SIDEAnnette 300a

 

Her har du mulighed for at se hvad jeg arbejder med lige for tiden.

 

Der vil blive skrevet lidt om nye bogudgivelser, måske også om processen dertil. Inspiration, glæder og måske en enkelt dilemma kan der også blive skrevet lidt om.

Jeg anbefaler at du tjekker rettelser før du begynder på en af mine strikkeopskifter.
Rettelser vil blive lagt ind under den enkelte bog, så hurtigt som muligt.

 

God fornøjelse med strikketøjet

Annette Danielsen

 
16-04-2012

 

Jeg kan næsten ikke vente til det bliver luneregarnnoegler i vejret. Jeg elsker at kunne gå udenfor uden jakke - sidde og nyde det i solen, måske strikke en lille pind....
Der var lige den lille uge, hvor vi fik lov at synes, at nu var det forår. Siden har det været koldt. Jeg kan se, at det nu hurtigt bliver grønt og anemonerne blomstrer i min "løbe-skov", men jeg vil have noget varme.

Der sker noget med mit farvevalg lige så snart det bliver lysere udenfor. Det er allernemmest at designe i mørke farver om vinteren og i lyse farver om sommeren. Mine strikkepinde bestemmer også lidt: De vil ikke strikke i blåt garn..... så skal det være noget blåt jeg strikker, så må jeg låne strikkepinde hos naboerne.

Her til aften faldt aftensolen ind på den lille garnbunke jeg har gået og kigget på de sidste par dage. Det er rigtig hyggeligt at lægge garnnøgler op - kigge på dem og tænke: Skal det være disse farver, eller er der lige en enkelt af dem, der ikke skal bruges? Skal det være den ene eller den anden strikketeknik, der skal i brug? Skal det være til det ene hemmelige projekt, eller skal ideen gemmes til det andet hemmelige projekt?
Meget af det her strikkeri er drømme og fantasier. Jeg elsker at sidde og blive helt væk i forestillingen om, hvad jeg skal strikke næste gang. Det tror jeg ikke, at jeg er alene om.

Sanghæfte

Hent her

FORHANDLERLISTE

Se mere her

Strik sammen -
hver for sig.

IMG 7412

Køb den her

"Rettelser se her"

 

facebook

 Nu også på Facebook

Nyhedsbrev

Tilmeld dig, mit Nyhedsbrev

En Hjertesag - forside