VELKOMMEN TIL MIN STRIKKE-SIDEAnnette 300a

 

Her har du mulighed for at se hvad jeg arbejder med lige for tiden.

 

Der vil blive skrevet lidt om nye bogudgivelser, måske også om processen dertil. Inspiration, glæder og måske en enkelt dilemma kan der også blive skrevet lidt om.

Jeg anbefaler at du tjekker rettelser før du begynder på en af mine strikkeopskifter.
Rettelser vil blive lagt ind under den enkelte bog, så hurtigt som muligt.

 

God fornøjelse med strikketøjet

Annette Danielsen

 

02-04-2012

 

Så er "SOMMERSTRIK" og "I MIN MOSTERS HUS" sendtd016 godt afsted ud i Verden. Jeg fejrede det ved at sidde og kigge ud af vinduet søndag eftermiddag - uden strikketøj i næsten en halv time.
Efterhånden har jeg oparbejdet en vis rutine i at lave bøger og booklets - det er ikke længere så famlende som de første gange. Der er mange processer, mange samarbejdspartnere - og meget holden tungen lige i munden. Det er rigtigt sjovt.

Jeg har længe arbejdet på bogen med de store størrelser: "STRIK I STOR STIL - størrelser fra 44 - 54". Den har krævet nogle timer med strikkepinde.
Heldigvis har jeg min super-strikker i sving. Hun er mit hemmelige våben.
Jeg er så heldig at være udstyret med en mor, der går i spåner, hvis hun ikke har et strikketøj i hånden. Min far bliver bleg, hvis han kan se at strikketøjet er ved at slippe op - han er bange for, at hun vil til at bygge om i huset, hvis hun løber tør for strikke-projekter....
Her sidder hun og tumler lidt med en model til "STRIK I STOR STIL". Hun kan nogle meget grimme vestjyske bandeord - godt strikkepinde ikke kan sladre...... Hun er udstyret med en fantastisk stædighed (hun har jo opfostret mig). Hun trevler op uden at kny - for som hun siger: A wil heller taet op - det ska jo wær i ården !

Sanghæfte

Hent her

FORHANDLERLISTE

Se mere her

Strik sammen -
hver for sig.

IMG 7412

Køb den her

"Rettelser se her"

 

facebook

 Nu også på Facebook

Nyhedsbrev

Tilmeld dig, mit Nyhedsbrev

En Hjertesag - forside